Betraktninger om «Femtegenerasjonen»

Da bok nr. 3 i denne triologien, «Slektsarven», ble ferdig til Jul i 2013, skulle etter planen dette prosjektet ha vært fullført. At denne reisen gjennom vår slektshistorie på en måte så langt ha vært i mål. Men jeg følte at det enda manglet noe. En slags rød tråd eller link om du vil. Noe som kunne knytte denne kulturhistoriske reisen enda nærmere sammen. Derfor denne foreløpige arbeidstittelen «Femtegenerasjonen» som er ment å være en slags sammenheng mellom tidligere tider slik de ble levd, til dagens samfunn slik det fortoner seg for vår generasjon.

Da dette på en måte berører de fleste av oss på forskjellig vis, hadde jeg tenkt og prøve å få til en mer aktiv blogg. Slik at hvis noen har innspill og synspunkter som berører slike sammenhenger, og som også kan være av interesse for dette nye bokprosjektet, at de legges fram i denne bloggen. En slags «mini wikipedia» om du vil. Det ville jeg i så fall ha satt stor pris på.

Innleggene mine vil komme etter hvert som boken utvikler seg framover. Ideer og planer er der og det skulle være nok av stoff og ta av.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s