Min nettside med en ny og oppdatert «Heading»

ny heading4Min oppdaterte web-side med den nye framsida.

Har oppdatert min nettside www.toreslekt.com med en ny illustrasjon. Denne håper jeg bringer bedre fram budskapet og formålet med det jeg skriver. De siste 2 bøkene, «Slektsarven» med den etterfølgende «Oppvekst og hendelser på Gomalandet», er mye basert på mine egne opplevelser og erfaringer fra en tidlig etterkrigstid framover mot 1970-årene og mot dagens samfunn. Bøkene er derfor biografisk preget med mine egne opplevelser. En annen type bøker enn de 2 første bøkene «Sølvskjeberget» og «Kystvegen» som er basert på slekthistoriske fakta.

Mine innslag i bloggene bærer også mye preg av dette. Håper de som går inn på  nettsiden vil sette pris på denne oppdateringen. Dette blir innledningen til flere blogginnlegg fra vår egen nære fortid og fra våre røtter her på Nordvestlandet.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s